Helsingin Hormitekniikka Oy

Soita: 050 338 38 42

Luotettavuus keventää arkea

Sisäilman tutkimus Helsingissä

Sisäilman tutkimus selvittää, millä tasolla sisäilman laatu kiinteistössä on

Sisäilman tutkimuksen avulla saadaan selvyys sisäilman laadusta. Sisäilman tutkimuksen voi tilata jo ennen kuin rakennuksessa tai sen ilmanvaihtojärjestelmässä piilevät viat aiheuttavat oireilua. Mitä aikaisemmin sisäilman tutkimus tehdään, voidaan säästää korjaustöiden kustannuksissa ja ennaltaehkäistä terveysongelmia. Helsingin Hormitekniikka toteuttaa sisäilman tutkimuksia pääkaupunkiseudulla toimisto ja teollisuuskiinteistöissä, tarjoten samalla tarvittavat huolto- ja muutostyöt. 

Jos sisäilma on kunnossa

Voit tilata meiltä ilmanvaihdon puhdistus- ja huoltotyöt, jotka pitävät sisäilman laadun kohdillaan jatkossakin. Tarvittaessa suoritamme ilmanvaihtokanavien saneeraukset. Käytössämme on erinomaiseksi havaittu Furanlex-hormisukitusmenetelmä.

Olemme kokenut ilmanvaihtotöiden ammattilainen Helsingissä. Palvelumme on taatusti aina parhaimmilla tekniikoilla ja huolellisella työllä toteutettua. Kysy lisää sisäilman tutkimuksesta tai muusta palvelustamme, jota tarvitset!

Kiinnostuitko palveluistamme?

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Helsingin Hormitekniikka Oy
Malminkaari 13 A
00700 HELSINKI

Y-tunnus: 1468068-4
Puh: 050 338 3852

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Helsingin Hormitekniikka Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.