Helsingin Hormitekniikka Oy

Soita: 050 338 38 42

Luotettavuus keventää arkea

Hormin korjaus Helsingin seudulla

Teemme hormien korjaukset Furanflex-hormisukitusmenetelmällä

Helsingin Hormitekniikassa käytetään vain parhaimpia, alan uusimpia horminkorjausmenetelmiä. Siksi hormien korjauksiin on valittu Furanflex-hormisukitus. Furanflex on helppo asentaa myös vaikeisiin kohteisiin, ja sillä saavutetaan erittäin tiivis sekä kestävä hormi. Teemme hormien ja ilmastointikanavien kunnostuksia pääkaupunkiseudulla yli 20 vuoden kokemuksella.

Hormin korjaus alkaa kartoituksesta

Ennen hormin korjauksen aloittamista tulee kanava kartoittaa. Kartoitus tehdään hormikameran avulla, joka kuvaa ja mittaa kanavan kunnon. Näin myös saadaan selville, minkä kokoista Furanflex-putkea korjauksessa on parasta käyttää. Voit lukea lisää hormin kartoituksesta täältä.

Hormin korjaus on tärkeää kiinteistön turvallisuuden kannalta

Hormien kunnostaminen on tärkeää, sillä siten huolehditaan ilma- ja savuhormien toimivuudesta ja turvallisuudesta. Tiivis hormikanava takaa lämmityskattilan hyötysuhteen pysymisen korkeana sekä sen, että hormi vetää. Ilmanvaihdossa taas tiivis hormi takaa ilmanvaihdon tehokkuuden ja toimivuuden.

Ota yhteyttä ja tilaa kartoitus, niin katsomme, tarvitaanko kohteessasi hormin korjausta vai riittääkö pelkkä huolto. Palvelemme Helsingin seudulla. 

Furanflex-metodi on kunnostussysteemi jo olemassa oleville savupiipuille. Itse tuote näyttää lähinnä vesiletkulta, kun se toimitetaan. Kun letku on asennettu savu- tai ilmastointikanavaan, se muotoillaan ilmapaineella ja kovetetaan höyryllä.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Helsingin Hormitekniikka Oy
Malminkaari 13 A
00700 HELSINKI

Y-tunnus: 1468068-4
Puh: 050 338 3852

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Helsingin Hormitekniikka Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.