HORMIN KORJAUS HELSINGIN SEUDULLA

Ota yhteyttä

TEEMME HORMIEN KORJAUKSET FURANFLEX-HORMISUKITUSMENETELMÄLLÄ


Helsingin Hormitekniikassa käytetään vain parhaimpia, alan uusimpia horminkorjausmenetelmiä. Siksi hormien korjauksiin on valittu Furanflex-hormisukitus. Furanflex on helppo asentaa myös vaikeisiin kohteisiin, ja sillä saavutetaan erittäin tiivis sekä kestävä hormi. Teemme hormien ja ilmastointikanavien kunnostuksia pääkaupunkiseudulla yli 20 vuoden kokemuksella.

HORMIN KORJAUS ALKAA KARTOITUKSESTA

Ennen hormin korjauksen aloittamista tulee kanava kartoittaa. Kartoitus tehdään hormikameran avulla, joka kuvaa ja mittaa kanavan kunnon. Näin myös saadaan selville, minkä kokoista Furanflex-putkea korjauksessa on parasta käyttää.

Lue lisää hormikartoituksesta

HORMIN KORJAUS ON TÄRKEÄÄ KIINTEISTÖN TURVALLISUUDEN KANNALTA

Hormien kunnostaminen on tärkeää, sillä siten huolehditaan ilma- ja savuhormien toimivuudesta ja turvallisuudesta. Tiivis hormikanava takaa lämmityskattilan hyötysuhteen pysymisen korkeana sekä sen, että hormi vetää. Ilmanvaihdossa taas tiivis hormi takaa ilmanvaihdon tehokkuuden ja toimivuuden.

 

Ota yhteyttä ja tilaa kartoitus, niin katsomme, tarvitaanko kohteessasi hormin korjausta vai riittääkö pelkkä huolto. Palvelemme Helsingin seudulla.

 

Furanflex-metodi on kunnostussysteemi jo olemassa oleville savupiipuille. Itse tuote näyttää lähinnä vesiletkulta, kun se toimitetaan. Kun letku on asennettu savu- tai ilmastointikanavaan, se muotoillaan ilmapaineella ja kovetetaan höyryllä.