ILMANVAIHDON PUHDISTUS- JA HUOLTOTYÖT HELSINGIN SEUDULLA

Ota yhteyttä

PUHTAAT ILMANVAIHTOKANAVAT, TURVALLISEMPI YMPÄRISTÖ

 

Allergiat, astmat ja sairauspoissaolot ovat yleinen ongelma opiskelu- ja työpaikoilla. Jatkuva sairastelu voi hyvinkin johtua huonosta huoneilmasta, ja useat eri tutkimukset ovat osoittaneet yhteyden epäpuhtaiden ilmastointikanavien ja erilaisten sairauksien välillä. Helsingin Hormitekniikka tarjoaa avun – teemme ilmanvaihdon puhdistustyöt. Meiltä saa myös sisäilman laadun kartoittavat tutkimukset ja tarvittavat ilmanvaihtokanavien korjaustyöt.

PERUSTEELLINEN ILMANVAIHDON PUHDISTUS PARANTAA SISÄILMAN

Huoneistojen ilmanvaihtoa ja huoneilman terveellisyyttä säädellään terveydenhoitolain ja rakennuslain perusteella. Myös palo- ja pelastuslain perusteella ilmanvaihtolaitteistot on puhdistettava paloturvallisuuden ylläpitämiseksi ja palonleviämisvaaran estämiseksi.

 

Milloin ilmastointikanavat on viimeksi tarkastettu työpisteelläsi tai koulussasi? Perusteellinen ilmanvaihdon puhdistus poistaa epäpuhtaudet ja parantaa sisäilman. Huolto vähentää myös laitteistojen korjaus- ja huoltokuluja, sekä pidentää niiden käyttöikää.

Tutustu hormikartoituksiin

ILMANVAIHTOTÖIDEN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI

Pyydä meidät kartoittamaan kohteesi ilmanvaihtokanavien kunto. Teemme ilmanvaihdon puhdistustyöt Helsingin seudulla yli 20 vuoden ja useiden kiinteistöjen kokemuksella. Käytössämme on MIV-menetelmä (robottikuvaus) ja nykyaikainen puhdistuskalusto.