Helsingin Hormitekniikka Oy

Soita: 050 338 38 42

Luotettavuus keventää arkea

Ilmanvaihdon puhdistus ja huoltotyöt Helsingin seudulla

Puhtaat ilmanvaihtokanavat, turvallisempi ympäristö

Allergiat, astmat ja sairauspoissaolot ovat yleinen ongelma opiskelu- ja työpaikoilla. Jatkuva sairastelu voi hyvinkin johtua huonosta huoneilmasta, ja useat eri tutkimukset ovat osoittaneet yhteyden epäpuhtaiden ilmastointikanavien ja erilaisten sairausten välillä. Helsingin Hormitekniikka tarjoaa avun – teemme ilmanvaihdon puhdistustyöt. Meiltä saa myös sisäilman laadun kartoittavat tutkimukset ja tarvittavat ilmanvaihtokanavien korjaustyöt.

Perusteellinen ilmanvaihdon puhdistus parantaa sisäilman

Huoneistojen ilmanvaihtoa ja huoneilman terveellisyyttä säädellään terveydenhoitolain ja rakennuslain perusteella. Myös palo- ja pelastuslain perusteella ilmanvaihtolaitteistot on puhdistettava paloturvallisuuden ylläpitämiseksi ja palonleviämisvaaran estämiseksi.

Milloin ilmastointikanavat ovat viimeksi tarkastettu työpisteelläsi, koulussasi ? Perusteellinen ilmanvaihdon puhdistus poistaa epäpuhtaudet ja parantaa sisäilman. Huolto vähentää myös laitteistojen korjaus- ja huoltokuluja sekä pidentää niiden käyttöikää.

Ilmanvaihtotöiden ammattilainen palveluksessasi

Pyydä meidät kartoittamaan kohteesi ilmanvaihtokanavien kunto. Teemme ilmanvaihdon puhdistustyöt Helsingin seudulla yli 20 vuoden ja useiden kiinteistöjen kokemuksella. Käytössämme on MIV-menetelmä (robottikuvaus) ja nykyaikainen puhdistuskalusto. Ota yhteyttä!

Kiinnostuitko palveluistamme?

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Helsingin Hormitekniikka Oy
Malminkaari 13 A
00700 HELSINKI

Y-tunnus: 1468068-4
Puh: 050 338 3852

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Helsingin Hormitekniikka Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.