050 338 3852

Ilmanvaihdon puhdistus ja huoltotyöt Helsingin seudulla

Puhtaat ilmanvaihtokanavat, turvallisempi ympäristö

Allergiat, astmat ja sairauspoissaolot ovat yleinen ongelma opiskelu- ja työpaikoilla. Jatkuva sairastelu voi hyvinkin johtua huonosta huoneilmasta, ja useat eri tutkimukset ovat osoittaneet yhteyden epäpuhtaiden ilmastointikanavien ja erilaisten sairausten välillä. Helsingin Hormitekniikka tarjoaa avun – teemme ilmanvaihdon puhdistustyöt. Meiltä saa myös sisäilman laadun kartoittavat tutkimukset ja tarvittavat ilmanvaihtokanavien korjaustyöt.

Perusteellinen ilmanvaihdon puhdistus parantaa sisäilman

Huoneistojen ilmanvaihtoa ja huoneilman terveellisyyttä säädellään terveydenhoitolain ja rakennuslain perusteella. Myös palo- ja pelastuslain perusteella ilmanvaihtolaitteistot on puhdistettava paloturvallisuuden ylläpitämiseksi ja palonleviämisvaaran estämiseksi.

Milloin ilmastointikanavat ovat viimeksi tarkastettu työpisteelläsi, koulussasi ? Perusteellinen ilmanvaihdon puhdistus poistaa epäpuhtaudet ja parantaa sisäilman. Huolto vähentää myös laitteistojen korjaus- ja huoltokuluja sekä pidentää niiden käyttöikää.

Ilmanvaihtotöiden ammattilainen palveluksessasi

Pyydä meidät kartoittamaan kohteesi ilmanvaihtokanavien kunto. Teemme ilmanvaihdon puhdistustyöt Helsingin seudulla yli 20 vuoden ja useiden kiinteistöjen kokemuksella. Käytössämme on MIV-menetelmä (robottikuvaus) ja nykyaikainen puhdistuskalusto. Ota yhteyttä!

Kiinnostuitko palveluistamme?