Helsingin Hormitekniikka Oy

Soita: 050 338 38 42

Luotettavuus keventää arkea

LVI-työt Helsingin seudulla

Teemme LVI-urakat pääkaupunkiseudun asukkaille

Helsingin Hormitekniikan palveluihin kuuluu myös LVI-urakointi. Teemme LVI-työt saneerattaviin sekä uudiskohteisiin, joissa halutaan yksilöllisesti, kustannustehokkaasti ja käytännöllisesti toteutettuja LVI-asennuksia. Etsimme kohteeseesi parhaat ratkaisut, jotka takaavat energiatehokkaat ratkaisut. Kysy lisää

Meiltä saa myös pelkän IV-palvelun

Ilmanvaihtoon liittyviin töihin erikoistuneena yrityksenä voit tilata meiltä laaja-alaiset IV-palvelut sisäilman tutkimuksista ilmanvaihtokanavien puhdistuksiin ja hormien korjauksiin. Meillä on kokemusta yli 20 vuodelta ja useista kohteista aina sairaaloista kauppakeskuksiin.

LVI-töiden ammattilainen tekee laadukasta jälkeä

Pyydä meidät kartoittamaan työmaasi LVI-työt ja niiden tarve. Annamme mielellämme reilun ja yksityiskohtaisen tarjouksen suoritettavista tehtävistä. Toimialueemme kattaa Helsingin ja koko pääkaupunkiseudun. Ota yhteyttä!

Kiinnostuitko palveluistamme?

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Helsingin Hormitekniikka Oy
Malminkaari 13 A
00700 HELSINKI

Y-tunnus: 1468068-4
Puh: 050 338 3852

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Helsingin Hormitekniikka Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.